Kerho

Historia

PöhheikköPohheemit moottoripyöräkerho pitää majaa Oulussa. Kerhon jäsenet ovat pääosin Oulusta, mutta myös Oulun lähikunnista on jäseniä.

Ajatus ryhmittymisestä jonkin nimen alle nousi pintaan jossain kokkareissa kun meitä kaveriporukkaa oli aika paljon, mutta kerhopalkinto meni sivu suun, kun ei ollut mitään kerhonimeä. Joku (olisko ollut Tervon Matti ) oli juonut calvadosta Kaurismäen ”Boheemielämää” -elokuvan innoittamana ja oli niin boheemi olo…Pekka asuu Myllyojan varressa joka on varsin pöheikköinen…taisi olla Riikka joka sanan pöhheikköpohheemit ensimmäisenä päästi suustaan ja sehän hyväksyttiin kohtuullisen yksimielisesti.

Kerhon virat
Kerhossa puheenjohtaja:

Kerhon varajohtaja:

Sihteeri:

Kerholla on myös erikseen nimetty huvitoimikunta, johon kuuluvat seuraavat kerholaiset: Timppa Lauronen, Pekka Ontero ja Time Ontero.

Toiminta kerhossa
Lähinnä kerhon toiminta on rentoa yhdessäoloa, saunominen on aina liittynyt vahvasti kuvioihin. Muusikoita löytyy sen verran että soittopuoli on kunnossa aina kun jossain ollaan.

Pyöriä löytyy kaikenlaisia ja niiden ikähaarukka taitaa olla vuosimallista 1955 aina nykyaikaisiin vehkeisiin asti. Merkeistä ja pyörien koosta sen verran, että emme ole rajoittuneet tiettyyn merkkiin; Harley Davidson, BMW, Honda, Kawasaki, Yamaha, Suzuki, AWO, NSU ja koot (125cc-1200) ovat edustettuina.

Suurin osa kerhon (miespuolisista) jäsenistä remontoivat omat ja muidenkin pyörät, joten ulkopuoliseen apuun turvaudutaan harvoin. Reissussa oltaessa on myös mukava, jos joku osaa antaa pyörälle ensiapua tarpeen vaatiessa.